PDA

View Full Version : Grand Theft Auto San Andreas


respect
2007-06-25, 07:37
Na sweiki. :) persisiunciau sianakt kaip ir visada San andreas palost kol nusibos :D tai anksciau zinojau kelis San andreas gerbeju puslapiu a db pamirsau nes ilga laika jo nelosiau :D. Jieskojau per google bet nieko neradau. Gal jus zinote ir man padesit :gun_owned_h4h:
Ir dar noreciau suzinoti kaip San andreas losti per interneta. maciau daug servu turi amerikonai :D GTA San Andreas. Mano vardas andrius tai gaunas GTA San Andrius :D lietuviskai :D

McJeff
2007-06-25, 08:24
www.gtagarage.com (http://www.gtagarage.com) ten sociai modu
www.sa-mp.com (http://www.sa-mp.com) online client bet ten dar kazko reiks
Tiek zinau :icon_jook:

respect
2007-06-25, 09:29
o gal lietuvisku zinot ?

numberis
2007-06-25, 09:52
www.gta.ten.lt (http://www.gta.ten.lt)

www.gta-team.ten.lt (http://www.gta-team.ten.lt)

www.gtagame.net (http://www.gtagame.net)

Explow
2007-06-25, 11:42
galim lietuviai koki ganga padaryt per Gta San Andrejus :icon_jook:

Aznet
2007-06-25, 12:20
Nu SanAndreas neblogas, bet su tais Multiplayer modais man kažkaip.. Failu per daug, tai nesusigaudau :ranting3:

Lithuanian Hitman
2007-06-25, 12:39
Ash kazkada irgi loshdavau mta:sa ir sa-mp :) (mta ten tik su masinomis pvz. cops and robbers, destruction derby ir t.t.)
http://www.mtasa.com/

ImE
2007-06-25, 12:45
http://www.gta-sa.tk/

dMs
2007-06-25, 12:46
losdavau mta ir sa-mp bet jie man buvo lbai jua neisbaigti pilni bugu, tai eidavo tik koki 15min palosti. Lietuvisku fan situ GTA SA galiu pasakyti kad nera!

SharK
2007-06-25, 12:49
Aš ir ankščiau lošdavau sa-mp labai įdomu būna kai keliese susėdi į mašina ir varinėji :)

respect
2007-06-25, 13:54
atsisiunciau as kelias maponas pvz Supra BMW ir t.t. bet kur jas idet? o jau model visas idejau nieko ? help :D

Lithuanian Hitman
2007-06-25, 13:56
Tau vienos programikes reikia modams (pamirsau kaip vadinasi :D)

P.S. Stai:
"SAMI" San Andreas Mod Installer http://grandtheftauto.filefront.com/file/San_Andreas_Mod_Installer_SAMI;55091

respect
2007-06-25, 15:12
ok deku :)

ka reikia atsisiusti kad galetum losti per intera ? yra man tas sa:MP bet kai i koki serva prisijungt ?

respect
2007-06-27, 18:21
ok jau siunciuos jei veigs parasysiu

Daydream
2007-06-27, 18:23
ok jau siunciuos jei veigs parasysiu
is kur siunti ir ant pc siunti ? kads zaisti?

respect
2007-06-27, 18:43
is kur siunti ir ant pc siunti ? kads zaisti?

kas? nieko nesupragtau ka tju cia katik parasei :no:

o tau net neleido jo isirasyt ?

respect
2007-06-27, 19:09
:D pas mane irgi viskas veikia. tik pas mane vaizduske lieva tai pabai daug ko vos gali iziureti

VenoM
2007-06-27, 21:48
O su situo grafikos gerinimo modu, multiplayer galima zaist?

Daydream
2007-06-28, 06:54
tas DayDream kaskoks apsineses :rofl:, prie reikalo man leido irašyti dabar supratau kokia bėda buvo neturejau net framework 1,1

tu vqapsie cia vaziuoti ant manes pradedi ne joks asneapsineses normaliai paklausiau o tu cia vaziuoti pradedi galvok ka sakai

respect
2007-06-28, 14:09
tu vqapsie cia vaziuoti ant manes pradedi ne joks asneapsineses normaliai paklausiau o tu cia vaziuoti pradedi galvok ka sakai

tikrai vakar su tavim nekas buvo :D raides iskarpytos ir t.t. :mmhm:

Kyborgas99
2007-07-01, 10:29
GTA online gerai bet kaip ir visur taip ir ten pilna cytu :(

Fury
2007-07-05, 09:49
GTA online? :D geras reiktu
jau pabandziau neblogas ;D bet cytu yra jauciu :(

DaRTh
2007-07-06, 18:46
Dabar ant naujausios SA-MP versijos (0.2.1) chytu jau nera.Daug kas bande zaist su chytais bet neveikia jiems tie chytai.Vistiek po kiek laiko atsiras tu chytu nes tikriausiai ir chytu versija atnaujins ir vel kiekvienam serve puse zmoniu su chytais zais.. :bad:

Fury
2007-07-06, 19:24
as nesiruosiu cytint bet kur jie tu cheatu gauna? ;] ten programos kaip cs 1.6 pvz pasijungi ir losi?:help: :nenene:

DaRTh
2007-07-08, 14:56
as nesiruosiu cytint bet kur jie tu cheatu gauna? ;] ten programos kaip cs 1.6 pvz pasijungi ir losi?:help: :nenene:
Hm pats chytų irgi nesu naudojęs bet kaškas sakė, kad reikia kaškokius failus įsimest į SA direktorija ir pasijungia jie...A manau nėra įdomumo su tais chytais žaist, nebent žaidžia visiški lamos su chytais, taigi niekas nenaudokit chytu :D

Leito
2007-07-08, 21:36
Ai krc...buvau lošęs per internetą GTA: SA ir galiu pasakyti greitai atsibos. Savaitė praėjo, visus serverius su visokiais įvairiais modais pražaidžiau ir atsibodo. Šiaip, ką galiu pasakyti : Buvo smagu :rofl:

DaRTh
2007-07-08, 22:38
Na šiaip jo, greitai jis atsibosta :)

Patsosas
2007-07-27, 17:28
gal kas zinot is kur tokyo drift papildyma gaut

PrIkoL
2007-07-27, 18:04
gal kas zinot is kur tokyo drift papildyma gaut
http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=73241

FiLTeRFunK
2007-08-17, 14:59
Sveiki sian uzsimaniau isirasyt gtasa viskas isirase twarkoje game weikia tik buna kartais uzeini ant to raudono kur misija pasiimt pradeda rodyt filmuka ir pc automatiskai restartuojasi... :/ gal zinot kame beda gal crakas blogas ?

PrIkoL
2007-08-17, 15:01
Sveiki sian uzsimaniau isirasyt gtasa viskas isirase twarkoje game weikia tik buna kartais uzeini ant to raudono kur misija pasiimt pradeda rodyt filmuka ir pc automatiskai restartuojasi... :/ gal zinot kame beda gal crakas blogas ?
ramu stoka, arba blogai suinstalinuosi, arba kompui kapec, arba net nzn kas, arba ......

FiLTeRFunK
2007-08-17, 15:06
Del ramu abejoju 1.50GB stovi. Pc viskas eina visi game kaip css, l2 ir t.t viskas be problemu. As kazkaip linkstu kad reiks siust nauja instala, nes isirasiau updata tj tik ant wienos misijos taip atsitiko... net nzn
Pasirodo issiaiskinau kame beda :) Pasiredo reikia susitvarkyt garsa Realtek HD Audio (RtkHDAud.sys).

Fury
2007-08-17, 17:37
gal kas nori NL XII deathmatch serve padaryt clana? :)) Pvz PeaceTM ar kazka pns

Explow
2007-08-18, 00:00
gal kas nori NL XII deathmatch serve padaryt clana? :)) Pvz PeaceTM ar kazka pns
geram GTA SA klanui reikia okiu minimum 20 zmoniu nes visi gi cia Gauja
kaip atsimenu kazkokiam klane buvau kur virs 30 zmoniu norint istot i klana reikejo eit 1vs1 vairavima islaikyt skraidyma :D vat ten tai buvo linksma aisku islaikiau tik saudyma :D nes su masina buvo tragedija XD o kai maciau siaip Gang War tai pz kaip idomu buvo beveik kaip filme visi uz priedangu buvo ir t.t unreal :mmhm::icon_jook:

u2tas
2007-08-27, 12:30
213.226.137.130:8888 lietuviskas serwas gan neblogas (SangReal GTA)

Azihadas
2007-08-28, 18:57
gal padesit man ant san andreas pele visai nereguoja su pele galima nusitaikiti ar i sonus paziuret tai visikai nereguoja gal zinot del ko ??? :confused:
Tavo sakinyje rislumo ir logikos 0, todel geriau dek kablelius ar dar ka kad butu suprantamiau

O neveikti gali del to, kad options ka nors nusistates ne taip arba isvis nenusistates.

Nerijus
2007-08-28, 22:52
jo zbs tas gta sa. losdavau as ta samp visai smagu bet atkrate mane cyteriai pilna ten ju sunku rast serva be cytu. ytari kad cytas nu tai ir gincyjies kol abu ismeta . .. krc. o siiaip jei kam reikia masinu skinu ar namu skinu ar kokiu nors modu tai ju pilna cia -> http://www.thegtaplace.com :pif: prasom.

antibijotikasss
2007-08-31, 15:23
imeskit cytus :D

Ryckaz
2007-08-31, 15:38
imeskit cytus :D
Ismok saudyt..:stupid:As su deagle 7 kulkom pries m4 laimejau...

antibijotikasss
2007-08-31, 15:47
tai kad bl upziso pylni servai visur cytai.. reikia man speedo nes ten 150km/h ne greitis

antibijotikasss
2007-09-01, 12:11
prikambink tuos cytus geriau, dau kam pravers :D

Ynex
2007-09-01, 12:49
is kur siustis gal zinot ta san andres?

PrIkoL
2007-09-01, 13:53
is kur siustis gal zinot ta san andres?
linkomanija.net
torrent.lt
torrentspy.com
google.com

andriss
2007-10-19, 18:45
O iš kur mašinas siųstis db? neiviename linke neradau

Ryckaz
2007-10-19, 20:14
Www.Gtainside.com

TaRaKoNaS1111
2007-10-28, 18:25
O jei bus problemu kaip det masinas galiu padet ir tai ant mapo ir t,t modinimo galiu padet nes pats modinau.

erke
2008-01-06, 21:19
Rytoj idesiu Kelis Gta San Auto modus o kolkas tik pictures
Jie uzima nedaug bet tikrai puikus !!!
1 Fordo policijos auto modas
Jums labai patiks:2 Skateboard Gta sa modas pic
To ford modo neidejau nes buvo per didelis failas
Kolkas tic pics
2007.01.07 Bus modai

`50centas`
2008-01-13, 16:02
vau!!!!!!!! skeitas yrasep kas lauke sito grajaus pries atsiradima dauk kas tikejos skeito :) o db yra ir dar gerai atrodo :)

Wikutea
2008-01-24, 22:50
man patiko sitas game :)

antibijotikasss
2008-01-25, 21:33
idomu tik per mp :)

16 Bit
2008-03-25, 19:59
Gal aks žinot iš kur gauti tokį modą? :D
http://gta.san.andreas.mod.drift.vaizdelis.lt/
------------------------------------------------------------------------------------------------
Duokit aks linką kur atsisiųsti Cars mod, kad sportiskesnkes būtu ir pan... :)
http://www.btmon.com/Games/Unsorted/GTA_San_Andreas_-_Tokyo_Drift_Awesome_Game_Mod.torrent.html
Tokyo drift modas dar beto turiu gta sa sulietuvinima kur visa titrai parasyti lietuviskai :) parasyk per skype

[nk]
2008-03-25, 21:17
nueini y ta www.thegtaplace.com ir randi visko. yra daug geru masinu skinu ;)

[nk]
2008-03-25, 21:43
Aš prisidėjau normaliai mašinų, bet arba neveikia arba nerandu jų miestuose :D Iš kokių 10 naujų tik vieną vos radau :D

o tu betkaip juos ykeliai ar kaip ? jei ka tai reik jas instaliuot su MOD INSTALLER ar kaip ji ten...

jurgisrs
2008-03-26, 00:34
http://www.gtagaming.com/ irgi neblogas psl daug skin'u :)

16 Bit
2008-03-26, 20:41
Atsisiųnčiau šitą modą ir ten, akd išextraktinti reikia kažkokį password įvesti... :/ Gal žinai kokį? :) Pažiūrėk ten kur radau, gal yra kokia info koks password
jei ten yra nfo failas terp jo gali but

Zipas...
2008-04-06, 15:26
Rytoj idesiu Kelis Gta San Auto modus o kolkas tik pictures
Jie uzima nedaug bet tikrai puikus !!!
1 Fordo policijos auto modas
Jums labai patiks:2 Skateboard Gta sa modas pic
To ford modo neidejau nes buvo per didelis failas
Kolkas tic pics
2007.01.07 Bus modai O is kur siustis ta skate ir kur jy imesti? nes turiu gera ferali mentu btitva ir bmx Moda bet nzn kur kist:wall: :( :nea:

ElecTr0 d- -b
2008-04-07, 23:30
Ir kas ten gero ant GTA San Andreas online? :confused:

Explow
2008-04-10, 22:27
Ir kas ten gero ant GTA San Andreas online? :confused:

na kas ten gero? matai kaip kiti zmones vaiksto,vazineja ir t.t
Tik,kad nera NPC

ParadoXas
2008-04-12, 17:53
Sveiki:) as parsisiunciau ta drift moda kur sakei ir man praso kodo o koks tas kodas yra?ir ka toliau reikes daryti?atrasyk:icon_pray:
------------------------------------------------------------------------------------------------
sveiki:)as parsisiunciau ta dritf moda bet kai isarchyvinu man ismeta kad reikia kazkokio kodo,koks tas kodas?

16 Bit
2008-04-13, 19:03
Sveiki:) as parsisiunciau ta drift moda kur sakei ir man praso kodo o koks tas kodas yra?ir ka toliau reikes daryti?atrasyk:icon_pray:
------------------------------------------------------------------------------------------------
sveiki:)as parsisiunciau ta dritf moda bet kai isarchyvinu man ismeta kad reikia kazkokio kodo,koks tas kodas?
terp nfo failo paieskok ten turi but o ji atsidaryk su notepad

ParadoXas
2008-04-13, 19:57
nu kad nera.yra kazkoks note pad failas bet ten tik adresas is kur siunciaus ir kazkokia kalba kazkas parasyta
------------------------------------------------------------------------------------------------
radau viskas isextraktavo :)xDo db kur ji reikia ikelti?ar reikai su kokiu modu instaleriu kelti ar kaip?
------------------------------------------------------------------------------------------------
kur man ikelti reikia tuos failus?tuos drif mod.yra 3 failai:airport.ipl ,bridge.ipl ,docs.ipl kur juos reikia ikelti?
------------------------------------------------------------------------------------------------
bl bukit zmones atrasykit

DeViaNcE
2008-04-19, 13:43
Tai va yra tokia problema gal galite imest linku is kur galima butu atsisiusti normalu SA nes kiek siunciu tai visur man radijo masinoje negroja :( o gal cia del kitos priezasties? :)

Explow
2008-04-19, 13:53
Tai va yra tokia problema gal galite imest linku is kur galima butu atsisiusti normalu SA nes kiek siunciu tai visur man radijo masinoje negroja :( o gal cia del kitos priezasties? :)
Tai va :D As atsimenu seniai pirkau is gariunu tai irgi negrojo ;) Pora ten zodziu pasako ir viskas ^^ O priezastis tokia,kad maziau uzima :) Mano GTAsa itelpa i 2cd,o taip su radijo stotim 1dvd ;)
Manau cia ,akd maziau uzimtu ;) Beje,o kam ta radija? ;D Galima gi savo dainas labai paprastai paleisti ^^ ir tegul groja nors ir visas ;]

DeViaNcE
2008-04-19, 16:27
Tai va :D As atsimenu seniai pirkau is gariunu tai irgi negrojo ;) Pora ten zodziu pasako ir viskas ^^ O priezastis tokia,kad maziau uzima :) Mano GTAsa itelpa i 2cd,o taip su radijo stotim 1dvd ;)
Manau cia ,akd maziau uzimtu ;) Beje,o kam ta radija? ;D Galima gi savo dainas labai paprastai paleisti ^^ ir tegul groja nors ir visas ;]

Tai kad man kai ilipu i masina kokias 5-10 sek zaidas strigineja ir po to tik norm ir taip kas kart kai ilipu i masina tai zn nerwina

P.S as turejau SA instala kuris buvo ant 1 cd :D

ElecTr0 d- -b
2008-04-19, 17:32
Gal galit koki serva ant GTA parasyti ar ka ten....

Explow
2008-04-19, 18:02
Gal galit koki serva ant GTA parasyti ar ka ten....

Zinai juokinga man tavo tokie postai... Matosi,kad net nebuvai padares GtaSa ,akd per neta losti... Tai gal nefloodink...

Cepukas
2008-07-24, 00:08
O taip grajin ju kiekviena diena bet losiu SAMP tu multiplayer su kitaijs real life server :pif: :je:

CooLGuY
2010-07-11, 21:59
Gal kas moka juos instalinti plz rep+ mano skype dsimkus

|Gintis|
2010-07-11, 22:28
modus? jei taip tai su GTA mod installer.

domisss456852
2010-07-14, 11:54
www.xgta.ipp.lt tas egras

maras250
2010-08-26, 18:16
pats gerauses zaidimas is visu gta :)

Mr.Magnetic Man
2010-09-29, 17:18
gal kas galit pasiulyt geru real laif servu be dideliu labai modu?